EventExpressBus

EventExpressBus biedt vervoer per luxe touringcar aan van en naar evenementen in binnen en buitenland. Onze comfortabele touringcars brengen u veilig naar het evenement van uw keuze.
Vanaf de opstapplaats bij u in de buurt kunt u op een ontspannen manier naar het evenement reizen en natuurlijk ook weer terug.

Voor vervoer van en naar wedstrijden, dance feesten, festivals en concerten bent u bij EventExpressBus op het juiste adres! Voor organisatoren of groepen kunnen wij ook vervoer op maat verzorgen. Zie hiervoor ook het kopje Evenementenvervoer in de menubalk.

Kijk eens rond op onze website en overtuig uzelf van het gemak. Tickets zijn te koop via deze website en via onze verkooppunten.

Kijk hier voor welke evenementen u vervoer kunt boeken!Naast het vervoer van en naar evenementen bieden wij ook een airport shuttle service vanaf Eindhoven Airport naar Utrecht en Amsterdam. De andere shuttle service gaat van Amsterdam via Utrecht naar Airport Weeze (Duitsland). Voor meer informatie over AirExpressBus en de airport shuttle services verwijzen wij u naar de website.

AirExpressBus
Transfers from Event to City & City to Event