Stagionello 100 Kg STG100TF0 Vleesuithardingskast Review

Of je nu een restaurant, een hotelkeuken of iets avant-garde als een ambachtelijke biologische vleesmarkt runt, als je wilt dat je klanten alleen de beste charcuterie eten, moet je het in-house maken. In de wereld van vandaag zijn er eindeloze bedrijven die hun vlees met chemicaliën willen doorsmeren om hun winst te verminderen, maar dat is niet hoe je klanten voor het leven bouwt. Als je echt wilt, authentieke en gezonde worst, salami en salumi, er is maar één manier om ze te krijgen: door traditionele salamiverwerking. Wat moeilijk is, is dat er steeds minder bedrijven zijn die geïnteresseerd zijn in traditionele dingen; als je je alleen richt op winst op korte termijn, ga je kiezen voor laagwaardig, borderline-kwaliteit, hormoongeregen vlees om je kosten laag te houden. Maar als u geïnteresseerd bent in het bouwen van uw merk voor de lange termijn; de keuze is eenvoudig: investeer gewoon in een vleeswarenkast van hoge kwaliteit, droog uw vlees in-house, en naarmate het nieuws bekend wordt, heeft u een fanbase die alleen maar blijft groeien.

Kijk onderweg goed hoe het zich verhoudt tot de Stagionello Evo 150.

Welke Eigenschappen Heeft De STG100TF0 Gemeen Met Andere Stagionello-kasten?

Alle Stagionello’s (inclusief de STG100TF0) maken traditionele uitharding via technologie mogelijk.

De Stagionello STG100TF0 is een van de zeven vleeswarenkasten die door Stagionello op de markt worden gebracht, samen met de STG200600, STG100300, STGTWIF0 en STG200TF0, Evo 150 en STGPNTF60. Ze zijn de marktleiders in het produceren van authentieke salami door middel van microklimaten, en hebben hun reputatie opgebouwd als de beste automatische vleeswarenkasten. Elke kast deelt een aantal basiskenmerken, waaronder het kernvermogen om tientallen soorten vlees te genezen in gemiddeld niet meer dan 20 dagen. Bekijk deze functies hieronder in detail; het belangrijkste om te onthouden is dat wanneer u een Stagionello-kast koopt, u de drie kernelementen van het vleeswaren kunt beheren met een hoge mate van nauwkeurigheid, veiligheid en automatisering: temperatuurregeling, vochtigheidsbeheer en luchtstroomregeling.

De kasten regelen automatisch de temperatuur, vochtigheid en luchtstroom voor een perfecte vleesproductie.

Stagionello-kasten kunnen in elk type commerciële omgeving worden gebruikt, zoals restaurants, hotels en vleesmarkten, boerderijen, onderzoekslaboratoria, biologische coöperaties en andere etablissementen. Door middel van computerbewakingstechnologie, ClimaTouch, zal uw kast voortdurend en automatisch uw luchtstroom, pH, temperatuur en vochtigheidsniveaus controleren en aanpassen tijdens de uithardingsfasen: zouten, stoven, roken / aromatiseren en kruiden / drogen. Voedsel wordt geïsoleerd gehouden door niet-giftig schuim, terwijl het Fumotic-systeem u in staat stelt om aromatische koude rook en aroma’s te injecteren.

Het meertalige aanraakscherm zorgt voor een nauwkeurige controle van het uithardingsproces.

Een Stagionello is een machine die een leven lang meegaat. De interne constructie is gemaakt van AISI 304 roestvrij staal, dat niet-poreus en voedselveilig is. Ze hebben glazen panelen aan de buitenkant om je zichtbaarheid en veiligheid te geven. Je kunt ze ook gebruiken als vitrines voor je vlees tijdens het uitharden. De kasten werken bij omgevingstemperaturen tot 32 C (32C), terwijl alarmen en digitale meldingen u helpen bij het bewaken van temperatuur, pH, verdamping, condensor en vochtigheidsniveaus en instellingen.

Het aanraakscherm geeft vijf talen weer: Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits. U kunt ook ongeveer 70 extra recepten aan de lijst toevoegen, zodat u kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende recepten voor uw charcuterie. Externe controle is mogelijk en dataloggingsystemen zijn beschikbaar voor verantwoording.

Welk Vlees Kun Je Genezen Met De Stagionello STG100TF0 Salamikast?

In de STG100TF0 kun je charcuterie curen als je een recept hebt.

Stagionello STG100TF0 kan bijna elk type charcuterie van over de hele wereld behandelen. Uw opties omvatten, maar kunnen verder gaan dan Cacciatore (ook bekend als Cacciatora of Cacciatorini), Chorizo, Ciauscolo, Fegatelli, Felino, Finocchiona, Genovese, Duitse salami, Hard, Kulen, Lardo, Napoletano, Milanese, Pepperoni, Saucisson, Soppressata, Spegepolse, Vysocina en Wintersalami. Je kunt ook salami genezen zoals Proscuitto en Coppa, Bresaola of Cotechino, Guanciale (Lardo), Mortadella, Nduja en Pancetta.

De Stagionello STG100TF0 Vleesuithardingskast: Belangrijkste Kenmerken, Voor- En Nadelen

De STG100TF0 gebruikt ongeveer een huishoudelijke koelkast aan ruimte.

U kent nu de gemeenschappelijke kenmerken van alle Stagionello-kasten. Hier zijn enkele unieke kenmerken van de STG100TF0. Het is de op één na kleinste Stagionello-vleesuithardingseenheid met een uithardingscapaciteit van 100 kg (100 kg). Het kan worden gebruikt bij temperaturen onder 32 C (32C) en bij een relatieve vochtigheidsgraad van minder dan 90%.

Het heeft lagere elektrische vereisten dan grotere Stagionello-kasten. Hij werkt op 220 Volt wisselstroom en trekt 2,6 kW. Bij belasting kan hij een versterkerpiek van 11 ampère genereren. Het heeft een waterinlaat met een diameter van 3/10 cm en een

Het kan echter in slechts drie weken tot 100 kg salami genezen.

Het grootste probleem met de kasten is hun korte garantie. Met slechts een jaar dekking voor onderdelen en arbeid, is het een slechte deal voor een apparaat waarop u kunt vertrouwen om meerdere weken achter elkaar te werken. We zijn ervan overtuigd dat de klantenservice van Stagionellos er zal zijn om te helpen als er iets misgaat. En gezien het feit dat hun reputatie afhankelijk is van machines die niet kapot gaan voor een veilige vleesverwerking, verwachten we dat hun kasten minstens tien jaar meegaan voordat ze moeten worden gerepareerd. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat Stagionello de tweejaarlijkse service van elke kast aanbeveelt om optimale prestaties in de loop van de tijd te garanderen.

Wat Is Het Verschil Tussen De Stagionello STG100TF0 En De Evo 150?

De Evo 150 is een waardige upgrade als uw vleeswarenbehoefte meer dan 136 kg vlees per maand bedraagt.

De Evo 150 kost je meer om in je keuken te brengen dan de STG100TF0. U zult echter de grootste verschillen tussen de kasten zien in termen van capaciteit, afmetingen en elektrische vereisten. De Evo 150 kan in 20 dagen tot 150 kg (150 kg) vlees bereiden. De STG100TF0 is beperkt tot 100 kg (100 kg) in dezelfde tijd.

Beide machines zijn identiek in hoogte en diepte, maar de Evo 150 heeft meer opbergruimte dankzij een diepere kast. Hij is 35,6 cm breed in plaats van 73 cm. De Evo weegt ook meer met 200 kg in plaats van 308. De Evo 15 trekt 3,42 kW in plaats van 2,6 kW en gebruikt 14 ampère in plaats van 11 ampère. De Evo 150 is vanaf het begin ontworpen om te voldoen aan alle HACCP-regelgeving in alle landen.

Is De Evo 150 Echt Het Extra Geld Waard Voor De STG100TF0 Of De Evo 150?

Dat gezegd hebbende, je krijgt waar voor je geld van de STG100TF0 als je het niet aan de Evo 150 wilt uitgeven.

Of het de moeite waard is om voor de Evo 150 iets meer te betalen dan voor de STG100TF0 is eenvoudig te bepalen. Als u verwacht om de paar maanden constant tussen de 200 en 136 kg salami te verkopen, is het antwoord eenvoudig: uw bedrijf heeft de Evo 150 nodig. Als u echter een kleinere onderneming heeft en niet verwacht dat u een capaciteit tussen 100 en 91 kg zult overschrijden van salami elke maand, koop de STG100TF0 en behoud het verschil. Beide machines zijn van hoge kwaliteit gebouwd, dus met geen van beide kan je de plank misslaan.

Canadezen . Helaas is Stagionellos mogelijk niet direct beschikbaar. We raden u aan om ze naar een adres in de VS te laten verzenden en ze over de grens te brengen, indien nodig volgens alle toepasselijke wetten en douanevoorschriften.

Als u ons onderzoek naar PMC nuttig vindt, kunt u onze inspanningen volgen om huishoudelijke apparaten maniakaal te blijven beoordelen door te winkelen via onze bovenstaande links. We beloven de goede strijd te blijven voeren tegen alle verschrikkingen die kinderen, dieren en volwassen, maar rommelige mensen kunnen aanrichten in een schoon huis.